Welcome to Happyland

Alla inlägg den 28 februari 2010

Av Johan - 28 februari 2010 20:21

Nä, nu får det vara slut på pluggandet! Jag orkar inte mer nu! Har pluggat non-stop sedan klockan fyra... Men det har lönat sig, jag har nästan kör igenom hela matteboken och gjort klar hela engelskan. Jepp, great!

 

Engelskan ska redovisas imorgon och det känns helt okej, absolut! Men matten! Åh, nationella i c-kursen på torsdag! Jag vill inte, jag vill inte! Åh.

 

Nu ska jag upp och duscha för att sedan lägga mig och kolla tv. Riktigt skönt men kommer inte kunna andas där uppe för det luktar bara målarfärg! Haha.

 

Näpp, goodnight folks. xx

 

Ett stort by-the-way, som vanligt, är att det bara är 132 dagar kvar till Grekland och 80 dagar kvar till den gröna ön! Åh, jag längtar!

 

  

Johnny-Quan och Cherry-Cherry-Boom-Boom i Sevilla!

Av Johan - 28 februari 2010 16:04

Trevlig kväll med vänner igår. Började med middag och slutade med filmen "The land of lost". Filmen var väl inte något så speciellt men inte heller dålig... Ajja.

 

Idag vaknade jag hos Bellis och stack sen till stallet. Red ut i det underbara v-å-r-v-ä-d-e-r-t! Ahhh, så mysigt och så härligt! Clinne var pigg och bockade till och med! Ni som känner honom vet att han ungefär har bockat 2 gånger på sina 15 år! Haha.

 

Nu sitter jag här hemma med läxor och plugg upp över öronen. Har bestämt mig för att plugga till och med klockan åtta, alltså fyra timmar till. Sen får det vara nog.

 

Samtidigt som jag gör engelskan så tittar jag på svtplay.se och Göteborg Horse Show. Världscup kvalet idag och där är riktigt fina hästar! Mina favvisar från idag är: Valentina Van't Heike, Glory Days, Lunatic, H&M Actrice, Gotha och Itot Du Cháteau! Riktigt ögongodis på alla. Såg också att Steffi blev två igår i Kraft Cup finalen! Stort grattis!

 

Nu ska jag fortsätta med mina studier så lid med mig. xx

 

Ja, eftersom jag inte skrev så mycket om vädert idag men behöver jag säga något? Det är ju vår i luften! Ah!

 

Clinton räcker tungan och Tex har ett grönt

 halstäcke och blått täcke. WE LOVE 'EM!

Johnny Cash


Life is what happens to you while you're busy making other plans.

Time goes fast these days

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Latest

It's all about the tea

Old things

Greece with BFFs

Ireland with Bellis


Ovido - Quiz & Flashcards