Welcome to Happyland

Alla inlägg den 27 februari 2010

Av Johan - 27 februari 2010 16:35

Näst sista februari idag och tiden går fruktansvärt fort. Egentligen kankse lite väl fort men just nu gillar jag det.. Hehe. Är så trött på all snö så längtar till våren så mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till.

 

Tävlade idag, regional dressyr i Dagstorp. Red en LA:6 och det gick helt okej. Clinne kändes fin men lite okoncentrerad men det är en stor skillnad på honom. Vi har ändrat så mycket på både honom och mig nu efter nyår att det inte är så konstigt att han hellre kollar på annat än tar i och jobbar eftersom det är jobbigare. Plus att jag ännu inte vet riktigt hur jag ska göra i vissa situationer. Men snart kommer det, "genombrottet", jag känner det på mig! Och som jag alltid avslutar: - Jag är nöjd!

 

Annars är det väl en ganska grå dag, allt är grått! Känns mer som höst idag än vår som det gjorde igår... Ajja, snart kommer våren och I-'M R-E-A-D-Y!

 

Måste få beklaga mig lite också och det är på min nackspärr. Usch och fy vad jag hatar det men vad ska man göra? Känns verkligen som jag är invalid och det blir till och med jobbigt att plugga med nacken! Haha.

 

Nu ska jag plugga vidare och sen bär det av till Bellis där det blir vänner och film ikväll.

 

En liten "by-the-way" är att jag är sjukt pissed på tävlingarna i vår som inte någon, verkligen inte någon har bra klasser i! Åh. Så nu blir det istället MSVB:4 med hjälp av Monica! Känns skönt att ha hennes stöd för då fixar man allt. Bara en liten parantes alltså.

 

Yeeeees, so long lovers. xx

 

  

Johnny Cash


Life is what happens to you while you're busy making other plans.

Time goes fast these days

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Latest

It's all about the tea

Old things

Greece with BFFs

Ireland with Bellis


Ovido - Quiz & Flashcards